2421058630 Δημ. Γεωργιάδου 138Δ, Βόλος ekpaideutikivolou@gmail.com
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ | ΜΠΑΡΔΑΣ
ΒΟΛΟΣ
 
Το 1968 λειτούργησε η σχολή μας από τον κ. Ιωάννη Μπάρδα με στόχο την σωστή εκπαίδευση οδηγών, δημιουργώντας ευσυνείδητους οδηγούς, έτοιμους να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις του δρόμου.
 
Την παράδοση της σχολής αυτής συνεχίζει σήμερα ο υιός του κ. Ιωάννη, ο κ. Μπάρδας Δημήτριος, ο οποίος αποφοίτησε το 2000 ως πρωτεύσας, με υποτροφία στην ειδικότητα Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.
 
Η σχολή οδηγών μας έχει λάβει ενεργή συμμετοχή τόσο στον Πανθεσσαλικό Σύνδεσμο Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων όσο και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαιδευτών Οδήγησης.
 
" Πάντα με σεβασμό σε κάθε νέο οδηγό, ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε μαθητευόμενου με συνέπεια και σωστή καθοδήγηση.
Δίνουμε έμφαση τόσο στο θεωρητικό κομμάτι χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα όσο και στο πρακτικό, συμβάλλοντας στην πλήρη εξοικείωση του κάθε μαθητή με το όχημα που έχει επιλέξει. "
 
Υπηρεσίες που προσφέρουμε:
 
Διπλώματα όλων των κατηγοριών
Ανανεώσεις & επεκτάσεις διπλωμάτων
Πιστοποιητικά επαγγελματικής κατάρτισης (Π.Ε.Ι.)
Διεκπεραιώσεις
Θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα
 
 
 
 
Σας οδηγούμε με εκτίμηση, σεβασμό, αυτοπεποίθηση, σιγουριά, γνώση και ασφάλεια στο δρόμο της επιτυχίας!
 
Σχολές οδηγών υπάρχουν πολλές! Εκπαιδευτείτε σωστά και υπεύθυνα! Μην αντιμετωπίζετε ανεύθυνα τη ζωή τη δική σας και των άλλων!
Η σχολή οδηγών μας δημιουργεί ευσυνείδητους, καλούς και σωστούς οδηγούς. 
Κάνε και εσύ τη σωστή επιλογή! 
 
Με εκτίμηση, 
ΜΠΑΡΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
 
* Οι τιμές μας ανταποκρίνονται στα δεδομένα της εποχής - ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!